Hektisk!

Det er travle dager i hovedstaden, så selv om jeg klarer å skvise inn tid til trening, har det vært verre med tid til blogging. Litt på etterskudd kommer derfor dagens oppdatering.

Denne fredagen ble det bare én treningstime i stedet for de to som har blitt stadig vanligere. Ikke fordi jeg ikke hadde lyst på to timer - faktisk var jeg en anelse bitter over at jeg måtte gi meg etter den første - men jeg hadde lovet meg bort til fredagsplaner. Dermed måtte jeg ta til takke med "bare" en spinningtime. Men det var spinningtime med yndlingsinstruktør Bjørn, så jeg var veldig fornøyd med den.

I tillegg snek jeg inn noen utfall med vekter, før spinningen begynte. Styrkeøvelser gir jo latterlige mengder poeng på Fitocracy, så jeg prøver å snike til meg litt ekstra når jeg har tid. Spesielt utfall er en øvelse som man tjener grovt på, og det skjønner jeg egentlig, for etter noen repetisjoner begynner det å gjøre vanvittig vondt. Hurra for vondt! (Resten av kvelden ble tilbragt i en sofa med snop og potetgull, så de ekstra utfallene var absolutt på sin plass.)

Kommentarer

  1. Hehe. Det er jo litt bra at et sted som Fitocracy gjør at du presser inn litt mer trening. Å få poeng er virkelig undervurdert. :-)

    SvarSlett
  2. Den nettsiden vekker et konkurranseinstinkt i meg som jeg aldri ante at jeg hadde. Det er ren og skjær galskap, men det funker jo. :D

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Kroppsspråk

Pinsetrening