Team Elixia på spinning

Intet mindre enn 3 meget entusiastiske jenter troppet i dag opp på vårt vakre treningssenter for å dra på spinning med instruktør Bjørn. For min del var dette grei skuring, mens mine to stakkars, modige venninner fikk en litt hardere time. Ikke bare var de forholdsvis nye på trening, de hadde heller aldri vært på spinning før. Jeg var veldig stolt av dem begge, og synes de klarte seg veldig bra. Snakker om å stå på!

For å være ærlig var dette en litt merkelig opplevelse - det å være den mest erfarne og veltrente blant en gruppe personer. Jeg hjalp til med sykkelinnstillinger og følte meg som en slags veteran. Jeg passet på å ikke ta i for mye, for jeg var redd det skulle se ut som om jeg prøvde å "vise meg fram." Jeg kjente en didaktisk lyst for å komme med velmenende kommentarer som "husk å drikke masse vann" og "pass på å senke skuldrene, ha litt mer bøy i albuen", men klarte heldigvis å tøyle mitt indre besserwissermonster. De lærer det tidsnok; jeg er temmelig sikker på at jeg også i begynnelsen hadde mer enn nok med å bare fokusere på å få pedalene til å gå rundt. Holdningen kommer etter hvert. Det viktigste er at de koste seg, og det så sannelig slik ut. Spesielt én var særdeles positiv og glad etter treningen (som ble avsluttet med en liten halvtimes styrketrening på diverse vekter), og humøret var såpass godt at vi etterpå helt fint overlevde den lange trappeklatringen til utgangen (jepp, heisen var i ustand igjen).

Det gode humøret har holdt seg resten av ettermiddagen og kvelden, og jeg er så latterlig fornøyd. Fornøyd med å ha blitt så flink til å trene, og fornøyd med å ha klart å inspirere så mange venner til å bli med på galskapen. High fives til alle!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Kroppsspråk

Pinsetrening