Fredagsyoga

Det begynner å nærme seg en slags rutine, dette med meg og fredager og yoga. Slik som jeg nå i nesten et helt år (herregud, har det gått så lang tid allerede?) har hatt min "mandagsspinning", ser det ut til at jeg nå kanskje er i ferd med å etablere "fredagsyoga."

Jeg har blandede følelser rundt dette. På den ene siden liker jeg å etablere vaner og rutiner; det gjør det jo lettere å holde seg til dem, og å være sikker på at jeg faktisk kommer meg på trening de aktuelle rutinedagene. Dessuten er yoga superbra for både styrken, balansen og tøyeligheten min, og kanskje til og med litt for kondisjonen også.

På en annen side er det så mye bra som går på fredager akkurat samtidig, som jeg gjerne skulle fått med meg. Spinningtimen til Bjørn, for eksempel, som også er superbra (og jeg digger jo spinning). Et annet alternativ er TRX, som det nå er alt for lenge siden jeg har vært på.

Fredager, altså. Så flotte, men samtidig så vanskelige. Jeg føler meg litt som da jeg var 7 år gammel og fikk en tier på lørdagen for å kjøpe meg godteri; alt for mye å velge mellom, og jeg brukte alltid minst en halvtime på å peke ut hva jeg ville ha (sikkert til stor frustrasjon for butikkdama; den gangen fikk man nemlig ikke plukke smågodtet sitt selv). Det er vel dette man kaller et luksusproblem.

God helg!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Snart 50