Aldri gi meg mat før trening

Hva er verre enn 70 minutters svett, intens, pesende og gispende spinning? 70 minutters svett, intens, pesende og gispende spinning på full mage. 

Jeg var skikkelig idiot i ettermiddag. Kom hjem fra jobb, var kjempesulten, laget masse god, hjemmelaget middag (ikke så mye som én eneste Toro-pose var involvert!) ... og spiste nesten alt. "Ditt dumme, viljeløse nek," sa jeg til meg selv; "dette kommer du til å angre på når du er i gang med spinning om et par timer." Helt riktig. Jeg angret som en hund (hvor kommer egentlig det uttrykket fra? Angrer hunder? Hva angrer de i så fall på?). Det er jaggu bra det finnes én del av meg som er fornuftig og som kan kjefte opp idiot-delen når den tar overhånd. 

I skrivende stund, litt over en time etter at treningen var over, og hele fire timer etter middagen, har jeg fremdeles litt vondt i magen. Jeg håper dette kan bli en lærepenge jeg husker i lang tid framover, slik at jeg ikke driter like mye på draget igjen. Au au au. 

Men flott spinningtime, som alltid. Slitsom, hard, drivende, motiverende og episk. I dag debuterte en av mine nyfrelste treningsvenninner, og jeg tror hun var ganske fornøyd. I alle fall smilte hun fra øre til øre etterpå, og det velger jeg å ta som et godt tegn. Hun imponerte meg ved å stå på skikkelig gjennom hele timen, selv om hun ikke har holdt på med denne treningsgalskapen i mer enn noen uker. Og mens jeg skriver dette innser jeg at jeg hadde også bare holdt på i noen uker første gang jeg våget meg inn på Challenge-timen, så det er vel kanskje et velegnet tidspunkt å begynne på. 

Nå skal jeg, med god samvittighet, ta en lang dusj og deretter ramle sammen på sofaen og se litt på TV. Jeg føler at jeg har fortjent det. Middagsrestene skal få stå i fred i kjøleskapet til i morgen.

Ønsker alle lesere en god treningsuke! Som alltid tar jeg gjerne imot tips til hvordan jeg kan forbedre vaner og rutiner, både med tanke på trening og kosthold. 

P.S. I morgen har jeg PT-time igjen. Hvis bloggen aldri oppdateres igjen etter i dag, er det fordi PT-Alex har drept meg. Ha miskunn. 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.