Ferietrening, del 1

Man trenger ikke ligge på latsiden selv om man er på ferie - spesielt ikke når man bor på et råflott hotell som faktisk har et saklig treningsrom (med belønninger som sauna, badstue og boblebad rett ved siden av).

Som noen kanskje allerede vet, befinner jeg meg altså nå i New York. Midt i Manhattan, kun 10-15 minutters rusling fra Times Square. Det er temmelig awesome her, både byen, hotellet, hotellets beliggenhet og været. All denne awesomeheten kunne likevel ikke hindre meg fra å få jetlag. Derfor våknet jeg opp klokken halv seks i morges, da min nordiske kropp mente at klokken var halv tolv på formiddagen og da var det sannelig på tide å stå opp. Jeg prøvde å sove videre men uten hell, og stod derfor bare opp og startet dagen med en time på treningsrommet.

Jeg skal ikke detaljbeskrive hver eneste øvelse, for jeg har strengt tatt ikke tid til å blogge meg ihjel akkurat denne uken (man har jo bedre ting å gjøre, har man ikke?), men jeg nøyer meg med å nevne 20 minutter på tredemølle (oppoverbakke og intervaller), en halvtimes tid med diverse vekter, og avslutningsvis 10 minutter på sykkel. Det hele ble avsluttet med omtrent 1 time i boblebadet ...

Samtidig vil jeg nevne den kanskje mest anstrengende treningen av alt: Uendelige mengder vandring. Jeg har gått så mye i dag at dere aner ikke. JEG aner ikke. Føttene mine aner, for de ynker seg litt - og klokka er ikke mer enn 16:30. Det er jo så mye man skal se. (Mer om dette kan de spesielt interessert lese om i reisebloggen min First We Take Manhattan ...)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Kroppsspråk

Pinsetrening