Utetrening!

Årets første utetrening! (Hvis man ser bort fra de gangene jeg har gått tur, og det gjør jeg, for selv om det er god trim er det ikke noe jeg lenger tenker på som faktisk trening.)

Elixia laget en ny happening i dag, som var planlagt utendørs. Det hadde faktisk aldri falt meg inn at det kunne bli vått og kaldt vær, for når man tenker på zumba så tenker man sol og varme. Heldigvis var det akkurat det vi fikk. Oslo fikk i dag sin første soldag på lenge, og det passet veldig godt med den planlagte zumbafesten på Operataket.

Klokken 13 møtte jeg, og ca hundre andre mennesker, opp foran inngangen til Operaen, hvor våre fire zumbainstruktører hadde rigget til et skikkelig musikkanlegg og ledet oss gjennom en time med zumba i solsteken. Kan tro det ble varmt! Og kan tro tilfeldige turister som befant seg på området tok bilder. Helt i starten syntes jeg det var veldig ubehagelig, men det er utrolig hvor kort tid det faktisk gikk før jeg bare ga fullstendig blaffen i dem og andre tilskuere, og zumbaet i vei som på en hvilken som helst treningsøkt. Mye bra musikk, mange spreke bevegelser, og veldig god stemning. Så utrolig mange glade folk på ett sted! Noe av det kuleste var vel da noen som i utgangspunktet tilfeldigvis hadde vært der som tilskuere kastet seg med i løpet av økten - for det meste unge jenter. Det var treningstøy og jeans i skjønn forening, og det var umulig å ikke bli i godt humør. Skikkelig artig!

Som vanlig er det dansing som er best på å gjøre meg støl. Kroppen min har tydeligvis blitt vant til de rutinerte, kontrollerte bevegelsene på spinning, mens på en dansetime kan hva som helst skje, og det har jeg merket i etterkant. Det er bare gøy, det.

Jeg er så imponert over Elixias evne til å arrangere sånne spesielle opplegg. De gjør en skikkelig god jobb med å ikke kjøre seg fast i rutiner, og skaper i stedet et variert og spennende treningsmiljø. Min takknemlighet kjenner ingen grenser. Det finnes håp selv for sånne som meg.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Kroppsspråk

Pinsetrening