Dag 25 - 5 dager igjen

Bare fem dager gjenstår av min 30 Days Challenge, og jeg begynner å føle meg overmodig. Hovmod står for fall, sier de, så jeg skal prøve å ikke sprette champagneflaska riktig ennå, og heller rette tanker og energi mot sluttspurten.

Dag 25 bød på nok en retur til Elixia, hvor jeg nå for tredje gang kastet meg inn i instruktør Bs styrketime. Øvelsene var jo blitt kjente for meg nå, og og jeg følte meg ikke overrumplet hver gang vi skiftet grep eller tyngde på vektene. Jeg har funnet mitt vektnivå (2 x 2,5 kg ser ut til å gjøre susen for nå), og liker det å kunne delta på en slik time og føle at jeg faktisk har kontroll over meg selv og hva som skjer.

Muskelbetennelsen i skulderen gjør fremdeles hylende vondt, til tross for (tidvis) jevnlig knasking av ibuprofen. Når lønningsdagen kommer skal jeg nok investere i Voltarol og se om det ikke virker litt bedre. Inntil videre biter jeg tennene sammen og holder ut, både på jobb og på trening. Overraskende nok føles skulderen MINDRE vond etter at jeg har vært på styrketrening. Jeg kan vel ikke annet enn å konkludere med at det hjelper.

Kommentarer

  1. Kan jo godt hende at musklene har godt av å bli varme og slitne og at blodsirkulasjonen i området øker mye og det dermed frakter bort en del grums. :)

    Heia deg! Jeg er helt sikker på at du kommer til å fullføre med glans! Også blir kanskje utfordringen å få til et gjennomførbart langtidsopplegg etter det?
    Du burde egentlig fått premie for så iherdig trening (på sib i Bergen, da jeg trente der, hadde de spinn 30 ganger på 30 dager og få gratis trening neste semester (nå koster vel et semester en del mindre det enn på elixia, men en eller annen premie burde være en selvfølge :))

    Klem!

    SvarSlett
  2. En premie hadde selvsagt vært knall, men jeg har ikke hørt om noe slikt på Elixia, dessverre. Jeg får premiere meg selv i stedet. ;)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Kroppsspråk

Pinsetrening