Uke 37 har hatt hodepine

Jeg kom litt sent i gang med trening denne uka også, mye fordi jeg har hatt hodepine nesten hver dag. Med flytting litt over to uker unna begynner jeg å kjenne på presset, og kroppen befinner seg i Defcon 3. Neste uke kommer den til å være i Defcon 2, og siste uke denne måneden vil være full alarm i Defcon 1. Hipp hipp!

Men jeg prøver å henge med, og i dag var jeg glad for at jeg klarte å komme meg på spinningtime. Det ser ut til at fredagsspinning blir min nye onsdagsspinning, for onsdagsspinningen har fått ny tid starter nå ikke før 17:30. Det er det dårligst tenkelige tidspunktet for meg. Så sent at jeg har to timer uten noe å gjøre etter jobb fram til timen starter, og så tidlig at hvis jeg drar hjem etter jobb må jeg bare snu i døra igjen. Ingen av de alternativene er noe jeg har tid til, så fast onsdagsspinning er dessverre noe jeg må si farvel til. Skikkelig kjipt, for Romeo er en super instruktør, men jeg trenger noe som går litt tidligere, eller litt senere.

Da er det flott å ha fredagsspinning som et alternativ, og Bjørn er også en god instruktør som spiller bra musikk som det er gøy å jobbe til. Nesten hele timen i dag var arbeid i stående posisjon, så jeg følte virkelig at jeg fikk kjørt meg bra nok til å fortjene helg. Etter nesten en hele uke uten trening var det skikkelig digg å få rørt seg igjen, og jeg bare gleder meg til flyttekaoset blir ferdig så jeg kan ha litt overskudd igjen til å trene mer.

Forøvrig vurderer jeg å ta en pause fra studiene. Det føles litt meningsløst nå som jeg har en fast fulltidsjobb på dagtid, som jeg alltid har ønsket meg. Samtidig er det også veldig krevende å kombinere fulltidsjobb og trening med studier, selv om det kun er ett emne dette semesteret. Det er et stort gruppeprosjekt, og de som er ansvarlige for emnet har overhodet ingen forståelse for hvor stor arbeidsmengde som burde forventes fra 10 små studiepoeng. Som vanlig på IFI er den påkrevde arbeidsmengden i faget langt høyere enn studiepoengene faget er verdt, og det gjør prosessen ekstra demotiverende. Jeg føler ikke at jeg bidrar nok med gruppearbeidet, fordi jeg rett og slett ikke har tid. Så jeg får gå litt i tenkeboksen angående dette.

Men nå skal jeg nyte fredagskvelden og med taco, samboer og The Office. God helg, folkens!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Kroppsspråk

Pinsetrening