Uke 24 vakler

Hovmod står for fall, sies det. Selv om jeg kanskje ikke vil kalle gårsdagens oppmuntring til meg selv for hovmod, føles det likevel som om jeg har blitt satt litt på plass i dag. Jeg var kanskje i overkant optimistisk og positiv. I dag sprakk jeg nemlig.

Etter nok en hektisk dagvakt på jobb (vil det noen sinne komme en vakt som IKKE er hektisk?) hadde jeg lite lyst til å dra på trening etterpå. Men når jeg har minst lyst til å trene er når jeg trenger det mest, kom jeg på, så jeg dro. Til en gruppetime med Styrke & Core. Det var slitsomt. Det var tungt. Det var vondt. Jeg overlevde. Kom meg på en buss i retning hjemover, og gikk innom en butikk for å handle.

Det burde jeg ikke ha gjort.

Alle gode intensjoner og motivasjoner fra tidligere i uka rant hjelpeløst ut mellom fingrene mine mens jeg vandret sulten og sliten mellom butikkhyllene. Jeg ville ikke ha noe sunt til middag. Jeg ville ha taco. Jeg hadde jo allerede tacokrydder, mais, ananas og rester av tacotubs hjemme, sa jeg overbevisende til meg selv, så det var jo egentlig veldig logisk å velge det. Så jeg kjøpte kjøttdeig (vanlig kjøttdeig var på tilbud, så jeg kjøpte den i stedet for svinekjøttdeigen som har mindre fett), ost (igjen, vanlig ost var billigere enn lett-osten, sukk) og en pakke tortillas (fordi de små tubsene jeg hadde hjemme var ikke egentlig helt nok). På vei til kassene gikk jeg forbi potetgullhyllene (okay, jeg gikk bevisst gjennom dem fordi jeg hadde lyst på et eller annet jeg ikke burde ha lyst på), og oppdaget at de hadde ostepop på tilbud - bare ti kroner! Det MÅTTE jeg jo ha. Dermed var det gjort.

Resten av kvelden har blitt tilbragt i skam. Jeg spiste to tortillas og fire minitubs med taco, med en generøs mengde revet ost på. Etterpå fortæret jeg hele posen med ostepop (120 gram) som om jeg aldri skulle få spise igjen. Det eneste positive jeg kan si om denne kvelden er at jeg hadde kalorifri saft til drikke, i stedet for brus - en mager trøst, siden brus også kan være kalorifri.

Det aller verste er kanskje at jeg nå har igjen ca halvparten av tacoen, dermed vil det bli middagen min i morgen også. Jeg tror kanskje lørdag og søndag må brukes til å skjerpings.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Kroppsspråk

Pinsetrening