Tidlig en lørdag morgen

Endelig en lørdag uten jobb, besøk eller reiseplaner, og jeg benyttet anledningen til å komme meg på morgenspinning igjen. ("Morgen" betyr da kl 10:30, noe mange kanskje vil kalle formiddag, men for meg er det definitivt morgen, spesielt på en lørdag.) 

Det var tungt å våkne, for jeg kom litt sent i seng i går, men jeg klarte det faktisk. Kom meg opp av senga, fikk til og med tid til å spise en lett frokost, og kom meg så ut av døra, med spinningsko og drikkeflaske i ryggsekken. Ukas andre treningsøkt. Ikke spesielt imponerende, men jeg er likevel fornøyd. Litt er bedre enn ingenting. 

Og det var en god økt i dag. Flott spinningtime, masse intervalltrening, spesielt de lange minuttene hvor vi veksler ganske hyppig mellom sittende og stående posisjon. Den merker man på pulsen. 

Klokken 11:30 kunne jeg fornøyd og sliten dra kadaveret mitt ut av Elixia Colosseum. Etter en travel og slitsom arbeidsuke klarte jeg faktisk å gjøre noe konstruktivt i dag også. Dermed har jeg kunnet slappe av hjemme og nyte kvelden med god samvittighet. Og jeg tror jaggu det kan bli en liten treningsøkt i morgen også. 

God helg! 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.