Så langt, så vel

Første hele uke i januar er over, og jeg kan erklære den en moderat suksess. La oss gi den en B+. Riktignok misset jeg to treningsdager på onsdag og torsdag, men jeg må nok akseptere at det vil være dager hvor jeg har behov for å sove ut lenge etter nattevakter, og at det er lov.

Resten av uka har gått ganske bra. Spinning mandag, styrke tirsdag, boksing fredag, spinning lørdag og så ble det zumba på søndag. Ettersom jeg har noen gavekort for prøvetimer liggende fikk jeg lurt med en venninne, og det ble en riktig så gøyal dansetime. Det var ca hundre år siden sist jeg hadde vært på en zumbatime (og ca tusen for henne), så vi var begge litt tafatte der vi prøvde å henge med på koreografien, men det gikk relativt greit, vi unngikk å kræsje inn i hverandre (eller andre), og vi fikk begge opp pulsen ganske bra. Som en skrytebonus kan jeg nevne at vi varmet opp med nesten et kvarter på tredemølle før timen, fordi vi var ute i så god tid. Hurra for oss!

Etterpå dro vi hjem til meg, og takket være venninnen min ble det en sunn middag. (Jeg hadde i mitt stille sinn begynt å tenke på burger, men hun fikk meg på bedre tanker.) Strimlet svinekjøtt med pasta, pesto og grønnsaker. Så sunn middag tror jeg ikke jeg har spist på år og dag. Sist gang jeg spiste grønnsaker var i romjula, og da var de dynket i saus. På toppen av det hele smakte måltiden utmerket, så dette kommer jeg til å mekke flere ganger.

Å holde fingrene unna snopfatet går så langt lettere enn forventet. I går var jeg og en liten gjeng samlet for å spille spill hele dagen, og jevnt og trutt ble både snacks og sjokolade satt på bordet, uten at jeg tok en eneste bit. Ingen Toffifee. Ingen Daim. Ingen ostepop. Ingen Doritos. (Popcorn spiste jeg. Popcorn må være lov.) Og jeg overlevde.

Jeg begynner å få igjen troen på meg selv, samt motivasjonen jeg trenger for å drive denne galskapen videre.  Jeg bare håper jeg klarer å holde på denne troen og motivasjonen mot slutten av neste uke, når jeg skal jobbe fem nattevakter på rekke og rad. Det kan holde hardt når helga kommer, men jeg skal prøve å være bestemt.

Enn så lenge gleder jeg meg til neste zumbatime. Jeg hadde faktisk glemt hvor gøy det er.

Kommentarer

  1. Super start på 2015! Heia Vero! Du klarer dette! Det er jeg sikker på! :-D

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.