Danseglede

Så ble det ingen styrkeøkt i går. I stedet ble det noen trøtte, slappe timer på sofaen og på nettet, som jeg bare hadde LITT dårlig samvittighet for. Jeg gir meg selv litt slækk, for det er (som jeg har gnålet om i et par uker nå) ikke bare-bare å jobbe hele natten, sove hele dagen, trene om kvelden og så dra tilbake på jobb igjen. (Derimot hadde jeg mer dårlig samvittighet over sjokoladen jeg spiste, men den historien hører hjemme i foodshaming-bloggen som jeg sannsynligvis burde starte.)

Torsdag har nå blitt erklært dansedag. Etter dagens time, og timen forrige uke, har jeg blitt hekta. Jeg liker instruktøren kjempegodt, liker spillelisten, digger ca halvparten av låtene noe helt vanvittig, og elsker den varierte koreografien som involverer både kondisjon, styrke og balanse, med trinn fra ballet til hiphop og alt der i mellom. Det er også gøy å se at antallet deltagere øker fra gang til gang, og i dag følte jeg egentlig at vi var et perfekt antall, selv om det absolutt er plass til flere. Bonus for at det er samme koreografi hver gang, slik at det blir litt lettere for hver uke. Forrige torsdag hang jeg med sånn passe, mens jeg i dag følte at jeg hadde grei kontroll på det meste, selv om jeg fremdeles føler meg som en lett vraltende flodhest blant en flokk elegante gaseller. (Særlig da jeg nesten tråkket over på den lett invalide høyre ankelen min. Igjen.)

Timen er på Elixia Bjørvika, heter Love2Dance, og jeg synes navnet passer bra (selv om jeg egentlig avskyr sånne "tall i stedet for bokstaver"-greier). Noe som omtrent aldri slår feil når jeg danser, om det så er på trening eller ute på byen, er at jeg blir så innmari glad. Det gjør noe med humøret mitt, og jeg klarer ikke å la være å smile og føle at livet egentlig er ganske fantastisk. Sånn skulle man hatt det hele tiden.

En snau time til å slappe av hjemme nå, før jeg drar tilbake på jobb for min fjerde og siste nattevakt i denne runden. Etterpå følger fem dager fri før jeg skal på igjen, og det ligger an til å bli fem rimelig travle dager. Jeg satser likevel på å få skviset inn trening i løpet av den tiden. Jeg har jo blant annet tenkt å lure med meg en venninne på boksing i morgen, og forhåpentligvis på spinning på lørdag morgen hvis jeg klarer å være i live til da. Vi krysser fingrene og håper på det beste!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.