Dobbel dose

Fordi jeg hadde på meg idiothatten i dag fikk jeg dobbelt så mye trening som jeg hadde planlagt. Tenke seg til. Jeg hadde nemlig planlagt jogging rundt Sognsvann sammen med Nina, etterfulgt av bading; samme rutine som forrige mandag. Været var imidlertid ikke en faktor jeg stolte spesielt på, og hadde derfor reservert en time TRX på Elixia etter jobb, for å ha noe å falle tilbake på dersom regn skulle komme og spolere joggeplanen.

Regnet lot vente på seg. Noe annet som lot vente på seg, tydeligvis, var aktivitet i mine små grå. Fristen for å kansellere en time man har reservert er 60 minutter før timen begynner, og dette kom jeg på 57 minutter før timen skulle begynne. Jeg forsøke å kansellere, men dengang ei. Dette innebar at dersom jeg ikke møtte til timen som jeg da ikke hadde kansellert, ville jeg få min tredje "no-show" (mine to første er fra februar, og de forsvinner ikke før etter seks måneder), og da ville jeg ikke kunnet benytte bookingsystemet på en måned. Høyst upraktisk, og jeg kunne selvfølgelig ikke la det skje. I stedet utsatte jeg joggeplanen litt (Nina tok det heldigvis med knusende ro), for å først få møte opp til TRX på Elixia og fullføre i alle fall halvparten av den timen, før jeg litt over en halvtime senere løp avgårde og møtte Nina på banen opp til Sognsvann.

Deretter ventet en halvtimes jogging (bare én runde i dag, da ingen av oss var helt på topp), og 40 minutters svømming. Og da mener jeg faktisk svømming, ikke bare plasking og leking. Vi svømte halvveis over til andre siden av vannet og tilbake igjen, og ifølge Fitocracys kalkulator var dette verdt latterlig mange poeng så jeg antar det var bra.

Slik gikk det altså til at jeg fikk dobbel dose av dagens planlagte trening, og kanskje er det derfor jeg i skrivende stund kjenner meg klar til å kollapse i sengen og kanskje aldri våkne opp igjen.

Dum? Javisst. Men flink? Joda, det også.

(Forøvrig har jeg begynt å høre rykter om at det går gjetord om min treningsinnsats. Jeg skjønner ikke helt hvor disse påståtte gjetordene skal ha kommet fra, men det er jo fryktelig moro hvis det stemmer. Jovisst, folk må gjerne få tro at jeg har mistet 1/3 av meg selv, selv om det ikke akkurat er sant. Ennå.)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.