Dag 28; 2 dager igjen

Fire uker vel gjennomført trening! Gratulerer, meg!

Mer spinning i dag igjen, men i dag var det en spesiell spinning-time som stod på menyen; en jeg har gledet meg til hele uka: Michael Jackson tribute.

Det var akkurat det det hørtes ut som. En times spinning med Michael Jackson-låter, ledet av en herlig instruktør ikledd glitterhansker, glitterjakke og hatt - og, i anledning den siste låta på spillelisten, Thriller, ikledd varulvmaske. Jeg tuller ikke. Det var rett og slett fantastisk, og spinningsalen var full av godt humør, god stemning og mye svette.

Jeg pratet til og med litt med sidemannen, noe jeg aldri har gjort før, og lot det slippe gjennom at jeg nå har trenet hver dag i fire uker, bare for å se om det ville frambringe noen reaksjon. Det gjorde det, faktisk. Hun virket kjempeimponert, og jeg nøt skamløst rosen hun ga meg; jeg følte jo at jeg fortjente den litt.

Forøvrig dristet jeg meg på vekta igjen i dag, og den indikerte at jeg har mistet det kiloet jeg la på meg tidligere, pluss bittelitt ekstra. Jeg har dessuten krympet litt i omkrets. Sånn bare for å ha det sagt.

Kommentarer

  1. Du fortjener jammen all den rosen du kan få! Du er kjempetøff, og blir jo litt av en allround-ekspert når du trener så allsidig som du gjør! :) hørtes ut som en stilig spinningtime, føler at det klør litt i spinningfoten når jeg leser rapportene dine!

    Du skal se vekta og målebåndet fortsetter å krype i riktig retning hvis du fortsetter med jevnlig trening. Du kan også plusse på at hjertet får viktig trening også!

    Stå på! :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Kroppsspråk

Pinsetrening