Uke 25 får en velfortjent helg

Fjerde og siste treningsdag denne uka, og jeg avsluttet med en tung PT-time hvor grenser ble dyttet og svette ble framprovosert. Her kommer en kjapp oppsummering av høydepunktene:

- Ny rekord på knebøy, med 55 kg.
- Ny rekord på markløft, også med 55 kg (her snek PT-Ellen de siste 5 kg på uten at jeg la merke til det, makan til lureri).
- Ny rekord på knestående planke, på det lengste 70 sekunder.

Så det var skikkelig gøy å få til. Kanskje prøver vi oss på 60 kg neste uke?

Ellers fikk jeg også gjort noen øvelser for skulderen som strever med sin gryende muskelbetennelse, og som forhåpentligvis ikke vil fortsette å utvikle seg videre. Jeg var hos legen tidligere i morges og fikk sykmelding ut neste uke, så jeg satser på at kombinasjonen styrketrening med lite belastning samt hvile fra hektisk jobb vil gjøre susen.

Selv om det er fredag, noe som vanligvis for meg betyr "nå er det helg og du kan begynne å skeie ut, johooo!" har jeg ikke skeiet ut ennå. Jeg har ikke egentlig planer om å gjøre det, heller. Jeg har nådd mine 10k skritt, trenet hardt, og i tillegg spist fornuftig både til frokost og lunsj. Til middag blir det noe kyllingkjøttdeig med pasta og Dolmio-saus, og det blir vel den største "utskeielsen" i dag. Så da er jeg godt fornøyd, og håper jeg kan tilgi meg selv for det som unektelig vil bli litt utskeielser i morgen. Da drar jeg en liten tur til trøndelag for å være med på fest, og i tillegg til grillmat vil det nok også vanke noe snacks og ikke minst en flaske sprudlevin. I tillegg blir det jo da ingen trening heller, men jeg håper at én dag med utskeielser ikke blir verdens undergang når jeg klarer meg såpass greit de fleste andre dager.

Ønsker alle en kjempefin helg, med eller uten St.Hansbål. =)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Snart 50