Ny rekord!

Jeg vurderte virkelig å ta en hviledag i dag. Så avtalte jeg middag på TGI Friday's med en venninne, og da var det plutselig ikke noe å vurdere lenger. Jeg måtte til Elixia, og jeg måtte kjøre en dugelig styrkeøkt. Dette resulterte i godt og vel en time med de mer eller mindre faste øvelsene, og takket være dette ekstra pågangsmotet vanket det et par nye personlige rekorder denne gangen.

I stedet for å skrive meg ihjel og listeføre alt, har jeg rett og slett bare tatt et skjermbilde av daten jeg har registrert på Fitocracy, og bare slenger det ut her, til alles glede og forlystelse. (Tallene til høyre er poeng som Fitocracy gir meg for hver øvelse, og totalsummen av poeng står øverst. Generelt er enhver økt hvor jeg klarer over 1000 poeng en innmari bra økt som jeg er veldig fornøyd med. Til sammenligning gir en yogatime eller en dansetime i underkant av 250 poeng.)


En sterk avslutning på uka. Jeg har faktisk klart å trene hver eneste dag, pluss lørdag og søndag forrige uke. Ni dager i strekk. Jeg tillater meg en aldri så liten klapp på skulderen, og skal prøve å ikke ha alt for dårlig samvittighet når jeg nyter en Jack Daniels-burger om noen timer. En gang i blant må det jo være lov å kose seg, ellers kommer jeg sannsynligvis til å eksplodere i en fråtsegalla sånn helt plutselig en dag - og det vil vi jo ikke ha noe av. 

Jeg har fortsatt trua på at 2015 skal bli mitt år. Jeg vet det vil komme dager hvor det overhodet ikke føles slik, men til de dagene har jeg heldigvis en liten men trofast heiagjeng som jeg kan støtte meg på. ;) 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Snart 50