God helg fra The Champ

Endelig fredag igjen, og tradisjonen tro fikk helga en kickstart (bokstavelig talt) med først en time yoga og så en time kickboksing. Treneren kaller meg fremdeles The Champ, og jeg begynner å tenke at jeg skal adoptere det litt mer. Spesielt i dag følte jeg at det passet, etter at jeg i yogatimen NESTEN klarte noe jeg aldri har vært i nærheten av å klare før (den posisjonen hvor den ene armen skal under låret, den andre armen bak ryggen, og så skal hendene liksom nå fram til hverandre - hahaha!), og i kickboksingen hadde mye mer kontroll over sidesparkene mine enn jeg har hatt tidligere. Jeg elsker fremgang! Synlige, målbare forbedringer er en stor del av moroa med trening, og slike små episoder hiver litt mer bensin på bålet.

Det gjorde dessuten litt godt for selvfølelsen før yogatimen skulle begynne, da instruktør Elen spurte meg hvordan det gikk med skulderen. Jeg nevnte skulderbetennelsen én gang for kanskje 3-4 uker siden, så det at hun kjente meg igjen og husket det i dag, varmet litt. Det sier jo litt om hvor dyktige og oppmerksomme mennesker det er som jobber på Elixia. Beste stedet i verden! (Og jeg er fremdeles ikke betalt for å skrive dette.)

Nå som jeg har blitt ønsket god helg av både Elen og Mester Aristo (sistnevnte etter å ha avsluttet boksetimen med en rekke groteske styrkeøvelser, forøvrig), føler jeg igjen at jeg har gjort meg fortjent til å slappe av litt. I morgen blir det derfor en oppkvikkende spinningtime kl 10:30, før jeg gjør meg klar til å tilbringe resten av ettermiddagen og kvelden i en sofa med rollespill - og DA skal jeg koble helt ut. Så får vi se da, om jeg klarer å holde meg unna potetgull og snop i morgen også. Nå er det bare en uke igjen, så det burde jeg få til.

God helg, alle sammen!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.