Stølheten slår tilbake

Over de siste ukene har jeg trent ofte, og jeg har trent hardt. Det merkes. Spesielt kombinasjonen Styrke & Core i går, og yoga pluss boksing i dag. De boksetimene til Mester Aristo (det er det jeg kaller ham inne i hodet mitt, for jeg tenker litt på ham som en kampmester - litt som min egen ikke fullt så personlige Mr Miyagi) er så sykt rå. I nesten en hel time får jeg slå og sparke, og helt til slutt tynes jeg gjennom noen intense minutter med styrketrening.

Det er lenge siden jeg har vært så støl som jeg er nå. Nei, virkelig. Jeg går som en pingvin. Det er, bokstavelig talt, en kamp for å kunne sette meg ned og reise meg opp. Spesielt reise meg opp. Forsiden av lårene er det aller verste, men også ryggen, skuldrene, baksiden av lårene og magen gjør vondt. Det er faktisk så vondt at det nesten ikke er morsomt lenger - men bare nesten. Selv i så ekstreme tilfeller som dette, liker jeg fremdeles å være støl. Herregud så flink jeg føler meg. Denne stølheten har jeg jobbet hardt for å få, og en dag kommer den til å gjøre meg sterkere, raskere og lettere. Dessuten kan jeg spise litt sjokolade i kveld uten å få veldig dårlig samvittighet.

Selv om jeg liker å være støl, håper jeg det har blitt litt bedre til i morgen tidlig. Da er det jo Tour de ABBA i spinningsalen, og jeg vil ikke gå glipp av det for alt i verden. Jeg håper selvsagt på det beste, men innstiller meg på at det kan bli et aldri så lite mareritt å komme ut av sengen i morgen. I så fall skal jeg bare bite tenna sammen og tvinge meg selv slik jeg aldri har tvunget meg tidligere. Om jeg så må halte hele veien til den spinningsalen, så skal jeg dit. Stølheten har kanskje slått tilbake, men det gjør staheten min også. Stahet trumfer stølhet, og jeg har masse av den.

Som en liten fredagsgodbit skal jeg dele en hemmelighet med dere i kveld. Det er ingen stor hemmelighet altså, men jeg synes det alltid er litt morsomt å følge med på slikt. Derfor skal dere få nåværende oversikt over søkeord folk har brukt på nettet som har narret dem til bloggen min i det siste. Vel bekomme!

1. "kung fu panda the tree" - Prøver noen å fortelle meg at jeg bør prøve å klatre et tre?
2. "jonas elixia colosseum" - Knis.
3. "busskrone" - Altså ... hæ?
4. "cardio express"
5. "dustedag" - Mine sympatier til den personen.
6. "elixia 30 klipp"
7. "elixia cardio energy"
8. "elixia romeo" - Spinninginstruktører er populært, skjønner jeg.
9. "en times tur rundt sognsvann"
10. "fått gratis ryggsekk på elixia" - Gratulerer! (Jeg har fått to. Hah! Jeg vinner igjen.)

Det morsomste her er kanskje at det er hele fire personer som har kommet til bloggen min etter å ha søkt på "kung fu panda the tree." Hva i alle dager? Og "busskrone"? Hva ER det for noe? Jaja, en aldri så liten latter har jeg i alle fall fått, og jeg er spent på hva som dukker opp her i løpet av de kommende ukene. Kanskje føler jeg meg generøs og oppdaterer listen ved en senere anledning. God helg!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.