Opp i level

Jeg går stadig oppover i levler, både på Fitocracy og på styrkeapparatene. Nå er det jo en stund siden jeg har oppdatert noe vekter i forhold til hva jeg har tatt tidligere, og jeg kan med stor fryd fortelle at jeg HAR beviselig blitt sterkere. Blant annet tar jeg nå 80 kg på en såkalt "leg curl," og hele 20 kg på biceps (det er lov å le - jeg vet at dette fremdeles er pinglete for et gjennomsnittsmenneske).

Dagens trening ble en salig kombinasjon av forskjellige greier. Jeg begynte med en halvtime zumba, etterfulgt av en halvtime styrketrening for magen; disse var gruppetimer med instruktør. Etterpå ramlet jeg innom styrkeapparatene og tok noen repetisjoner der, før jeg avsluttet med 20 minutter på elipsemaskin. Deretter kunne jeg dra hjem til sofaen og Doctor Who med god samvittighet, og jeg belønnet meg med en kurv jordbær på veien.

I morgen begynner mer normale rutiner å falle på plass. Kjekke-Jonas kommer nemlig tilbake fra sommerferie, og jeg hylte som en 14 år gammel fangirl på Justin Bieber-konsert da jeg så det på timeplanen. Timen er selvfølgelig booket allerede, og jeg gleder meg latterlig mye. Hurra!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.