Litt skryt

I dag har jeg vært utrolig flink, synes jeg. Til tross for at jeg egentlig bare vil gro fast i sofaen og spille det nye yndlingsspillet mitt på Xbox til jeg stuper, klarte jeg å rive meg løs for noen timer og dra på trening. Wow. Det ble zumba i dag, og noen tunge vekter på bena etterpå - etter råd fra PT.

Jeg trådde forsiktig på vekta igjen mens jeg var der, i beste Else-stil (fra Pondus, i fall noen ikke gjorde koblingen), men i motsetning til Else fikk jeg ikke en uoverkommelig trang til å ødelegge vekta etterpå. Jeg skjønner ærlig talt ikke hvordan det er mulig, men jeg har nå mistet totalt 7 kg siden jeg begynte å trene i januar. Jeg begynner jo å se det selv, og andre har kommentert det (OK, én person har kommentert det). Jeg er egentlig målløs. For en underlig, uvant følelse - det å gå NED i vekt i stedet for opp. Dette kan jeg faktisk leve med.

Mer skryt gidder jeg ikke å komme med, for jeg har fremdeles ikke nett hjemme og å skrive på mobilen er ikke helt optimalt. Men noen få linjer måtte til.

Fortsatt god helg! Og til dere av mine trofaste lesere som lar dere inspirere av mine strabaser: Stå på! Vi er alle superflinke!

Kommentarer

  1. Ikke bare går du ned i vekt, du bytter ut vekta med muskler også, så du er i bedre form også. Det må jo være en helt fantastisk bra og riktig måte å gå ned i vekt på!

    (Apropos så har jeg faktisk vært på foredrag med en "fitness"-professor, han var en fyr som forsker på overvekt, trening og vekt-relaterte sykdommer. Han var ganske lav og rund som ei kule. Hans konklusjon på forskningen var at det betyr lite for risiko for hjerte- og karsykdommer hvor mye man veier, så lenge man trener. Hans motto var "fat but fit".)

    Heia Vero! Stå på!

    Og hvordan likte du vekttreninga? Artig?

    Klem, Hanne

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.