Mer nytt

Jeg merker en økende tendens til å glemme å blogge om at jeg har vært på trening. Dette er litt dumt, fordi jeg mister oversikten over hvor mange ganger jeg har trenet i løpet av året dersom jeg glemmer å blogge om det, men samtidig er det litt bra fordi det insinuerer at trening har blitt en såpass normal del av min hverdag at det ikke lenger føles som noe jeg trenger å blogge om. Jeg får se hvor lenge jeg klarer å huske det.

Har imidlertid prøvd noe nytt igjen i dag. Det kan virke som om instruktøren som i forrige uke egentlig skulle hatt en time med Ragga-dansing fremdeles er syk, for i dag dukket det opp noe annet på timeplanen igjen. (Men ikke Cardio Energy, takk og pris.) I dag hadde de satt inn en time med salsa-dansing, og jeg kastet meg over denne.

Kort oppsummert (fordi det er sent og jeg er trøtt): Timen var morsom, noen av trinnene var vanskelige, og jeg var betydelig mindre svett etter denne timen enn jeg f.eks. pleier å være etter en time med spinning. Jeg var ikke engang rød i ansiktet (men det var det et par andre som var, og noen forlot til og med timen før den var over). Konsekvensen av dette var at jeg etter timen hoppet på et apparat i hovedsalen for et lite ti-minutt med kondisjonstrening, rett og slett fordi jeg følte at jeg trengte å svette litt mer. Nå høres jeg jo nesten litt selvgod og blærete ut, men det er sant.

Jeg savner spinning med Jonas, og synes det skal bli mandag igjen snart. Dårlig gjort at det er den eneste timen han har. Det blir så lenge mellom hver gang. Akk!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Kroppsspråk

Pinsetrening