Gjett hva?

Jeg dro på trening igjen i kveld. Helt craaazy, ikke sant? Totalt utgjør det nå fire besøk i løpet av èn uke. Wow. Ikke rart jeg er sliten og ikke ønsker meg noe annet enn en kjølig seng klokken ti om kvelden.

I dag lyktes jeg forøvrig i noe jeg ikke har vært noe videre flink til tidligere; å ta det litt rolig. Eller, rolig og rolig. Jeg presset meg selv rimelig hardt, som jeg pleier, men likevel endte kveldens økt likevel med å bli kortere og mindre intens enn de tre foregående. Det kom ikke egentlig overraskende på meg. I løpet av bare èn uke har jeg gått fra "ikke vært på trening på trekvart år" til "trene annenhver dag". Ikke rart jeg ble fort utslitt. Det hjalp sikkert heller ikke at jeg var på jobb fra 11 til 19, og at de siste to timene på jobb var non-stop stress og fullt kjør med en tilsynelatende uendelig bølge av blodgivere som fant ut at de ville komme inne akkurat DA. (Typisk nok var det også jeg som tilfeldigvis hele tiden fikk intervjue de som det var masse styr og spørsmål rundt, slik at det tok ekstra lang tid og jeg måtte tenke og gruble supermasse. Av og til har man bare slike dager.)

Mange mennesker sier at en god treningsøkt etter en stresset arbeidsdag er midt i blinken. Jeg tror ikke jeg har akkurat det genet som disse menneskene besitter. Jeg ville bare hjem og sove. Og sove, det skal jeg nå. Etter en (litt skuffende) redusert økt på tredemølle, sykkel og crosstrainer, skal jeg nå endelig sove. Jeg vurderer til og med å droppe lørdagstreningen. Litt restitusjon etter en slik pangstart kan kanskje være en god idè.

Kommentarer

  1. Yepp, ellers er det fare for å gå lei.

    SvarSlett
  2. Det må jeg si, det er ingenting å si på innsatsen! :D Annenhver dag i over en uke første uka er jo meget bra (spesielt når man har både spennende serier og spill fristende hjemme :))

    Da må det jo være lov til å ta seg en dags pause når man har vært så flink. Og da blir kanskje motivasjonen for å komme tilbake neste gang bedre også?

    (Forøvrig er det ingen grunn til å være skuffet over reduserte treningsøkter, man skal klappe seg selv på skulderen og si "godt jobba" bare man kommer seg i treningstøyet og står klar til trening på tredemølla (man har jo allerede gått en laaang dørstokkmil (og en mil er jo som kjent ganske langt)). :)

    klem

    SvarSlett
  3. Hei hei

    Kanskje litt skummelt å spørre... Hvordan går det med spreke-Vero?

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.