Ei god uke

Dette går fremdeles sjokkerende bra, dere! Hver dag denne uka har jeg fått til minst én treningsøkt, unntatt fredag hvor jeg hadde planer hele kvelden og ettermiddagen etter jobb. 

Jeg løp intervaller på mandag, onsdag og torsdag, og var på spinning på tirsdag. I formiddag dro jeg på spinningmaraton på Sats (90 minutter og ca 1000 kcal ifølge Fitbit), og nå kom jeg nettopp hjem fra en handletur hvor jeg løp intervaller til kjøpesenteret (ca 20 minutter og 400 kcal ifølge Fitbit). Tok bussen hjem igjen, da. Gidder ikke løpe med handlepose. 

Den ekstra aktiviteten i dag skyldes naturligvis at det er Eurovision i kveld, og det forventes høyere inntak av kalorier enn ellers, både i form av drikke og snacks, samt lite sunn middag i form av pizza. Jeg har ellers vært ganske flink og holdt meg innenfor budsjettet hele uken, så jeg tillater meg selv å skeie litt ut for en spesiell anledning uten dårlig samvittighet. 

Jeg vil klappe meg selv litt på skulderen over at det nå har gått en hel uke siden jeg kjøpte en sjokolade. Det siste halvåret har vært preget av nesten daglige innkjøp av sjokolade, så for meg er det ganske stort. Jeg er fremdeles veldig motivert til å fortsette med dette, og er fornøyd med innsatsen så langt. Heia meg! 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Dagsformen i bilder

Vi er tilbake!