Flink pike

Herreguuud så flink jeg har vært denne uka! Bare se her:

Mandag: Ballett. Au, au og en verden av au. (1 km på tredemølla etterpå.) Jeg vraltet omkring som en pingvin i to dager.

Onsdag: Styrketrening. Benkpress, biceps, skuldre og utfall, med 1 km på tredemølla. Ingen nye rekorder, verken i styrke eller i tempo (min tidligere tid på 6:49 står fremdeles som en motiverende ledestjerne i det fjerne. En dag klarer jeg kanskje å slå den).

Torsdag: Dansetime, 40 minutter. Tenkte først at den timen egentlig ville være litt for kort, men etter en halvtime var jeg klar til å dø, så tydeligvis ikke. Det den manglet av tid kompenserte den for i intensitet. Milde malurka! Også 1 km på tredemølle etterpå. Døde nesten.

Fredag: Rett fra jobb til boksetime, men var tidlig ute, så varmet opp med 20 minutter på ellipsemaskin. Så en time boksing. For sliten til å gå på tredemølla etterpå.

Lørdag: I dag! Kom meg opp tidlig til spinning med Jan Tore. Svetta masse. Kjempedigg time. Fikk imidlertid litt dårlig samvittighet over å ikke ha trenet styrke siden onsdag, så lurte med meg en venn opp til styrkesalen for noen benkpress (selv om jeg egentlig var for sliten). Prøvde å gå opp i vekt til 30 kg, og det gikk overraskende bra! Fire sett med fem repetisjoner på hver. Hurra! Endelig kan jeg slutte å pusle rundt med minivektene; fra nå av kan jeg trygt legge på 5-kiloslodd på hver side av stanga når jeg skal presse. Føler meg som en superhelt, og temalåten til The Avengers spiller inne i hodet mitt.

Fem økter totalt. Så mange økter i løpet av en uke har ikke klart på lenge. Veldig fornøyd. Så kan jeg kose meg med film og taco i kveld uten alt for dårlig samvittighet.

God helg!

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.