Svømmedyret Vero

Så ble det ikke mer enn tre treningsdager forrige uke heller. Sløvt. På en annen side, det at jeg anser tre treningsdager i løpet av én uke som "sløvt" er positivt. Det gir et visst perspektiv. Jeg husker en gang, for ikke så veldig lenge siden, hvor det å trene tre ganger i uken var helt crazyville. Tidene har jaggu forandret seg.

De siste fem dagene har trening uteblitt fordi jeg har vært bortreist på bryllupsfeiring (ikke min egen, for de som måtte lure). Jeg har savnet treningen disse dagene, og kanskje spesielt savnet jeg den på lørdag da jeg stappet fjeset mitt med uante mengder kaker. (Er det bryllup, så er det bryllup.)

I dag var det derfor ingen nåde, da Nina og jeg nok en gang returnerte til Sognsvann. En formidabel innsats ble lagt ned i dag. Først fullførte jeg de vanlige to rundene rundt vannet, selv om jeg hadde fryktelig lyst til å kaste inn håndkleet etter første runde; da var jeg nemlig allerede så støl og full av vondt at jeg hadde lyst til å dø. Nina spurte hva jeg ville gjort dersom kjekke-Jonas hadde vært der og ropt om at dette var dagens siste sjanse til å utfordre meg selv, og noe furtent måtte jeg innrømme at da hadde jeg gitt jernet og tatt den andre runden også. Så da gjorde jeg det. Sleipe Nina.

Etter joggingen ventet belønningen: En svømmetur. Jeg bestemte meg for å sette ny rekord i dag, og svømte over til andre siden av vannet; litt over dobbelt så langt som jeg har svømt tidligere. Til sammen brukte jeg litt over en time på den turen, og dette ble jo en treningsøkt i seg selv. En liten tur på googlemaps viste meg at jeg svømte tett oppunder 2km. Ikke verst.

For alles glede og innsikt har jeg laget et eget lite google map som viser både jogge- og svømmeruten, med lengde på hver. Dette grenser kanskje over i kategorien "For spesielt interesserte", men disse spesielt interesserte kan i alle fall beskue kartet her.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Kroppsspråk

Pinsetrening