Tøy og bøy

Jeg er småsjuk, og jeg har vært flink og dratt på trening hver dag denne uken unntatt torsdag. Derfor syntes jeg det var helt greit å ta en rolig i dag i dag.

Jeg dro på trening, altså. Tidlig, til og med. Klokken kvart på ti dro jeg hjemmefra for å dra på en spesiell time som het Candlelight Stretching. Det var i bunn og grunn akkurat det det høres ut som; en sal med avslappende musikk, dempet takbelysning og stearinlys hvor instruktøren i en time ledet oss gjennom forskjellige øvelser for å slappe av, fokusere på pust og virkelig strekke og tøye ut musklene. Jeg gjenkjente noen av øvelsene fra yoga, noen fra generelle uttøyinger som man gjerne gjør etter trening, i tillegg til at noen hadde jeg aldri vært borti før.

I tillegg til å avspenne og strekke muskulaturen, inneholdt denne timen også elementer som trenet balansen og bittelitt styrken; alt på en rolig og avslappende måte. Skikkelig herlig. Jeg kunne gjerne holdt ut en time til med det der, og håper de setter opp en slike time igjen snart.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mitt eventyr på Elixia Røa

Snart 50

Aprilsnarr? Faktisk ikke.