Ragga, take two

De med god hukommelse husker kanskje at jeg prøvde å dra på noe nytt for et par uker siden; en dansetime som het ragga, men som ble erstattet med en vanvittig hard kondisjonstime fordi raggainstruktøren var syk. Vel, i dag var hun tilbake, og jeg prøvde nok en gang å prøve denne timen. Denne gangen gikk alt som det skulle.

Så hva var egentlig ragga? Joda, det var dans, men hvilken sjanger man skal plassere det i må du neimen ikke spørre meg om. Jeg hørte ordene "hip-hop" og "mambo" fra instruktøren i løpet av timen, og det var mye bruk av magemuskler, kroppsdeler som skulle ristes (svært lite elegant og flatterende, det kan jeg love), og mye bøyde knær slik at lårmusklene fikk kjørt seg og hoftene fikk svinge litt mer. Slitsomt? Ikke så mye som det høres ut som. Faktisk. Av dansetimene på senteret har jeg blitt kjørt hardere både på street dance og zumba; men for all del, jeg klager ikke; det var fortsatt bra trening, jeg ble både anpusten og litt svett, og variasjonen hjelper meg med å holde treningsgleden ved like.

Alle disse tankene fikk meg forøvrig til å tenke på dette bildet som dukket opp på nett for noen uker siden, og jeg kjenner meg så godt igjen i det at jeg faktisk må dele det med dere også. ;)



Kommentarer

  1. Jeg skulle ønske at den første delen av bildet var sann for min del! :-/ Sjelden jeg har følt meg så klumsete og ukoordinert som når jeg forsøker meg på zumba. Heldigvis er det litt gøy læll, sånn bortsett fra at det er all veivinga med armene der jeg mistenker for å ha gitt meg betennelse i skuldra.

    SvarSlett
  2. SÅ morsomt å les om all treningen din! *vise med hendene laaaangt ut til siden*
    Du har lov til å kjenne deg som en litt inspirerende guru nå. :D

    SvarSlett
  3. Hehehe, fabelaktig bilde :)

    SvarSlett
  4. Det er neppe zumba som har gitt deg betennelse i skuldra, Ingunn; betennelse er sånt som bygger seg opp over lang tid, som oftest i forbindelse med at man utfører samme statiske bevegelse(r) nesten daglig, som f.eks. å sitte mye foran en dataskjerm eller holde fast hodet på skrikende unger som ikke vil la legen titte i ørene sine. (Helt tilfeldige eksempler, selvfølgelig. :P)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Kroppsspråk

Pinsetrening